HIV management towards 2030

Bezoek de main site op www.hivmanagement2030.nl

Innovations in a changing world

Nederland is op HIV-gebied altijd een gidsland geweest. Maar om de HIV-epidemie in Nederland definitief te stoppen en de kwaliteit van leven van HIV-patiënten te verbeteren zijn aanvullende stappen noodzakelijk.

Tijdens HIV management towards 2030 gaan we aan de slag met de acties die nodig zijn om onze dromen en ambities voor 2030 waar te maken. We bepalen waar we dan willen staan én ontdekken welke innovaties ons daar de komende 10+ jaar bij kunnen helpen. Want alleen met aanvullende acties zijn we in staat zijn om onze leidende rol te behouden.

Je oogst wat je zaait

Als we de oogst van 2030 willen binnenhalen, laten we dan nu zaaien. We kijken ernaar uit om u op 15 november a.s. te verwelkomen in het Mövenpick hotel Amsterdam.

Programma

Voor een downloadbare versie van het programma, klik hier

 

15 november 2030

 TijdOnderwerp  Tijdsduur
9.30 Inloop en koffie 
10.00 Opening en uitleg programma (15 min.)
10.15Plenaire sessie 1 (30 min.)
10.45Brainstorm sessie Fase 1 Uitdaging * (60 min.)
11.45Koffie – pauze (wisselen van ruimtes)(15 min.)
12.00Brainstorm sessie Fase 2 Ideeën(60 min.)
13.00LUNCH(45 min.)
13.45Brainstorm sessie Fase 3 Concepten(60 min.)
14.45Samenvoegen Concepten en presentatie voorbereiden(30 min.)
15.15Koffie – pauze (wisselen van ruimtes)(15 min.)
15.30Plenaire sessie 2(60 min.)
16.30Sluiting van de bijeenkomst(60 min.)

 Registratie

 Voor prescribers 50 EUR
 Voor prescribers - Verpleegkundig specialisten 35 EUR
 Voor non-prescribers 35 EUR
 NGO, patiëntenvereniging 10 EUR

Organiserend Comité