Veelgestelde vragen

 

REGISTRATIE

Kan ik online per bank betalen?

Wij accepteren uitsluitend online betaling per creditcard. Het is ook mogelijk om per factuur te betalen.

Ik heb online betaald, maar mijn creditcard is tweemaal belast. Wat kan ik hier aan doen?
Indien u gedurende uw betaling een foutmelding krijgt, een pagina terug geklikt heeft en uw betalingsgegevens opnieuw heeft ingevuld, kan het zo zijn dat ons systeem uw betaling tweemaal verwerkt. Neemt u alstublieft contact op met de project manager van de betreffende bijeenkomst om deze situatie te verhelpen.

Wanneer dien ik de registratiekosten te voldoen?
Definitieve registratie geschiedt op basis van de binnenkomst van de betaling. U kunt direct betalen en op deze wijze zeker zijn van een plaats in de bijeenkomst. Indien uw betaling bij aanvang van de bijeenkomst nog niet ontvangen is behoudt Virology Education zich het recht voor u toegang tot de bijeenkomst te ontzeggen.

Voor de administratie van mijn organisatie heb ik een factuur nodig. Hoe kan ik deze ontvangen?
Een factuur voor uw registratie wordt u, tegelijk met de bevestiging, per mail toegezonden. Indien u aanvullende gegevens op de factuur vermeld wenst te zien, neemt u dan contact op met de project manager van de betreffende bijeenkomst.

Kan een persoon die al geregistreerd staat in aanmerking komen voor korting?
Promotionele kortingscodes kunnen uitsluitend gebruikt worden door personen die nog niet geregistreerd staan.

Kan ik meer dan één promotionele kortingscode gebruiken bij mijn registratie?
U kunt per registratie maximaal één promotionele kortingscode gebruiken.

Waar kan ik mijn dieetwensen aangeven?
Wanneer u zich registreert voor een bijeenkomst kunt u het daarvoor bestemde veld in het registratieformulier invullen. U kunt eventueel ook een mail met uw dieetwensen sturen aan de project manager van de betreffende bijeenkomst.

Hoe komt het dat ik de bevestiging van mijn registratie niet per mail heb ontvangen?
De bevestigingsmail wordt binnen twee werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Houdt u ook uw spamfolder in de gaten, het komt voor dat de bevestigingsmail als spam gemarkeerd wordt. Indien u betaald heeft en alleen de bevestiging van uw online betaling heeft ontvangen, maar geen bevestiging van uw registratie, neemt u dan contact op met de project manager van de betreffende bijeenkomst.

Ik heb me al geregistreerd voor een bijeenkomst. Kan ik mijn registratie nog wijzigen?
Ja. Door in te loggen in uw account kunt u wijzigingen aanbrengen in uw registratie. Houdt u er rekening mee dat u uitsluitend zaken kunt toevoegen. Annuleringen kunt u uitsluitend per mail doorgeven aan de project manager van de betreffende bijeenkomst. Op annuleringen zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing.

De deadline voor registratie van de bijeenkomst is verstreken, kan ik me nog aanmelden?
Aanmelden op locatie is mogelijk voor de meeste bijeenkomsten. Neemt u voor beschikbaarheid contact op met de project manager van de betreffende bijeenkomst.

Is het mogelijk om slechts één dag van een meerdaagse bijeenkomst bij te wonen?
Helaas, het is uitsluitend mogelijk u voor een volledige bijeenkomst in te schrijven.

Hoe kan ik mijn registratie annuleren?
Annuleringen kunt u uitsluitend per mail doorgeven aan de project manager van de betreffende bijeenkomst. Op annuleringen zijn onze annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Zorgt Virology Education voor mijn verzekering gedurende de bijeenkomsten?
Bij registratie voor de bijeenkomst bent u akkoord gegaan met de algemene voorwaarden, waarin onder andere beschreven staat dat Virology Education niet aansprakelijk is voor medische verzekeringen, reisverzekeringen en andere persoonlijke verzekeringen van de deelnemers. U dient dus zelf voor uw verzekering te zorgen.

Terug naar menu

  

CERTIFICATEN

Hoe ontvang ik mijn certificaat van deelname?
Certificaten van deelname worden op verzoek verstrekt. Neemt u hiervoor contact op met de project manager van de betreffende bijeenkomst.

Terug naar menu

 

ANNULERINGEN

Wat zijn de gevolgen van een door Virology Education geïnitieerde wijziging of annulering van een bijeenkomst?
In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een bijeenkomst, na ontvangst van uw bevestiging, verschoven of geannuleerd dient te worden door Virology Education. Virology Education zal deze wijziging/annulering zo spoedig als realistisch mogelijk aan de geregistreerde deelnemers doorgeven. Virology Education is niet aansprakelijk voor de door u te maken kosten die eventueel door deze wijziging/annulering ontstaan.

Terug naar menu

 

PRESENTATIES

Hoeveel tijd is er beschikbaar voor mondelinge presentaties?
Dit verschilt per bijeenkomst. Als u een presentatie houdt, ontvangt u instructies waarin de beschikbare spreektijd staat beschreven.

Hoeveel slides kan ik maximaal gebruiken?
Onze ervaring leert dat één slide per minuut optimaal is.

Welk slide format kan ik gebruiken?
Virology Education ondersteunt uitsluitend MS PowerPoint.

Dien ik een disclosure slide toe te voegen?
Ja. De disclosure slide dient, conform de reglementen van de meeste medische beroepsverenigingen, een overzicht te geven van alle financiële relaties met commerciële entiteiten, zoals bijvoorbeeld farmaceutische en diagnostische organisaties.

Mijn presentatie bevat een video. Hoe dien ik deze aan te leveren?
Levert u videobestanden alstublieft aan als aparte bestanden en zet deze in dezelfde map als de slides van uw presentatie. Indien u gebruik wenst te maken van video, geeft u dit van tevoren per mail aan, zodat wij de juiste apparatuur kunnen klaarzetten.

Hoe lang voor mijn presentatie dien ik aanwezig te zijn?
U wordt verzocht uiterlijk 15 minuten voor aanvang van uw presentatie aanwezig te zijn in de zaal.

Terug naar menu

 

SPONSORING

Mijn bedrijf/organisatie heeft interesse in professionele aanwezigheid op een of meer Virology Education bijeenkomsten en/of sponsoring van deze evenementen. Met wie kan ik hier contact over opnemen?
Neemt u bij interesse alstublieft contact op met Virology Education Managing Director Alice Posthumus (alice@vironet.com).

Geeft sponsoring garantie op het houden van een presentatie op de bijeenkomst?
Nee. Sponsoring heeft bepaalde voordelen, maar een garantie op het houden van een presentatie maakt hier geen onderdeel van uit.

Terug naar menu

 

PERS EN MEDIA

Als ik werkzaam ben bij de pers, met wie kan ik dan contact opnemen voor een perskaart of het bijwonen van een bijeenkomst?
U kunt contact opnemen met de projectmanager van de betreffende bijeenkomst om een perskaart aan te vragen.

Kunnen leden van de pers mijn presentatie bijwonen bij een Virology Education bijeenkomst?
Leden van de pers kunnen alle presentaties van een bijeenkomst bijwonen en de deelnemers en sprekers interviewen, vooropgesteld dat ze zich in hun professionele hoedanigheid (dus als pers) identificeren. Het is deelnemers toegestaan vrijuit te spreken met de aanwezige pers, zolang ze niet spreken uit naam van Virology Education. Het staat deelnemers uiteraard vrij een verzoek tot een interview af te wijzen en de aanwezige pers niet te woord te staan.

Terug naar menu

 

OVERIGE VRAGEN

Werken jullie met vrijwilligers?
We waarderen en staan zeker open voor ondersteuning door vrijwilligers bij onze bijeenkomsten. Indien u interesse heeft om te helpen met een specifieke bijeenkomst, neemt u dan contact met ons op.

Met wie neem ik contact op als ik een klacht heb?
Indien u onverhoopt niet tevreden bent over onze dienstverlening, maakt u dit dan kenbaar aan het Virology Education team via info@virology-education.com of 030 230 7140.

Terug naar menu

Be Sociable, Share!